Takknemlig

Vi er så takknemlige for å ha dere fine kunder og følgere med på laget

Jente ved bål med Snuggly Dunjakke

Vi har nå passert 14k følgere på Instagram, og vi nærmer oss 10k på Facebook. Sosiale medier er en viktig plattform for oss. Tusen takk for alt dere deler med oss her, flotte turbilder, vakker natur og de herligste tilbakemeldinger. Med stadig nye følgere med på laget, ønsker vi å fortelle om hvem vi er. Vi har startet en ny epoke med et nytt eventyr, som nå ligger foran oss.

Vi utfyller hverandre

Tiny Trolls of Norway ble født 15. august 2015. Dette var en stor dag med lansering av vår flotte nettbutikk.

Våren 2019 feiret vi en ny bursdag. Vi var både stolte og glade for å ønske våre nye eiere velkommen; Elements Production AS, som skiftet navn til Dynamic Brands i 2018.

Vi utfyller hverandre, sammen har vi et utmerket samarbeid. Vi har mye til felles; Tiny Trolls of Norway har kompetanse innen barnehagedrift gjennom 26 år.

Utforsker skogen

Basert på dette, designer og utvikler vi eksepsjonell utendørsbekledning for barn i alderen 1-8 år. Våre produkter består av høyere kvalitet og god funksjonalitet, med fokus på foreldres ønsker og barnas behov og velvære.

Vi har over lang tid hatt et tett og nært samarbeid med foreldre, med barn i barnehage, der vi har «kastet ball» sammen og fått gode innspill fra dem. Vi har med andre ord tatt oss god tid for å kvalitetssikre hvert eneste element fra A til Å. 

Vår visjon er å viderebringe vår filosofi om at sosial lek i naturens omgivelser, er med på å utvikle lykkelige og sunne barn. Tiny Trolls kolleksjonen er produkter av ypperste kvalitet, designet og utviklet i Norge – med fokus på norske værforhold.

Vårt største ønske er at merkevaren skal være med på å motivere og engasjere barn til mer utendørslek i natur. Foreldre skal ikke måtte bekymre seg over sikkerheten og funksjonene til barnas utendørsbekledning, og barna skal føle seg motivert og komfortabel ved å bruke våre produkter.spiser kvikklunsj sjokolade i skogen

Vi ønsker med andre ord å viderebringe vår filosofi om at sosial lek i naturens omgivelser er med på å utvikle lykkelige og sunne barn.

Dynamic Brands

Dynamic Brands har over 20 års erfaring innen design, utvikling og produksjon, spesielt tilpasset norsk klima og norske forbrukere.

Menneskene bak Dynamic Brands har alltid vært opptatt av sport, fritid og friluft. Norge er et perfekt land til å teste våre produkter i. Været kan være nådeløst, og våre designere utfordres hele tiden. De kan ikke bare tenke utseende og mote. Bruksområde og funksjon spiller en vel så viktig rolle.

Dynamic Brands lytter kontinuerlig på tilbakemeldinger fra samarbeidspartnere og dere kunder, og forbedrer, supplerer og utvikler produktene våre hele tiden.

Basert på disse plattformene har vi sammen nok erfaring og kunnskap til å vite hva behovet er for barneklær til aktive barn – til bruk i barnehage og turbruk, med tanke på både kvalitet og funksjonalitet.

Når det gjelder sertifisering, er vi ISO 9000/14001-sertifisert.

Copyright © 2021