Sneak peek!

Nyhetene som kommer utover høsten!

To barn i Gullfuglen bekledning

Vi gleder oss veldig til å kunne presentere våre flotte høst & vinter nyheter til dere. Vi er så stolte over vårt norske design. Vi er også veldig glade for at vi kan tilby dere enda bedre kvaliteter, og til fantastiske priser! Vi er også veldig stolte over å stadig kunne tilby dere et bredere spekter av produkter.

Vår unike NYHET Gullfuglen er allerede kommet, og ligger ute for salg både i butikk og nettbutikk. Alle de andre nyheten vil komme ila september og oktober, med unntak av Kvitebjørn neopren støvel som vi lanserer denne uken.

Gullfuglen

Gullfuglen-serien er en nyhet for deg som har barn som ikke tåler ull eller har sensitiv hud.
Vi tilbyr vendbart ullsett, balaclava og hals som er laget av 100% merinoull på utsiden og 100% bambusviskose på innsiden.

Dette gjør at du får et varmere ullplagg uten at huden er i direkte kontakt med ull. Vi har også body med innside bambus og utside ull, som ikke er vendbar.
Ull er det aller beste til kalde dager, og varmer selv i fuktig tilstand. Derfor er dette et unikt tilbud til allergikere og barn med sensitiv hud.Dette er også et allsidig plagg for andre barn, da du kan velge om du ønsker å ha ull innerst eller bambusviskose.

Blygen & Minsten ullue

Blygen & Minsten er herlige luer i en varm og god ullblanding. Et mykt og deilig fleece fór gjør at selv barn med sensitiv hud kan bruke luen. Den flotte dusken i naturtro pels er avtagbar.

Søvnig pysj

Vi kan røpe at vi får inn de herligste pysj - matchende til mor, far & barn! Flere herlige ullplagg kommer ♥

Super tøffe vind,- & vanntette luer kommer ♥

Vetletroll jakke

Tiny Trolls Vetletroll jakke er et flott fritidsplagg med isolerende egenskaper. Jakken er produsert i et mykt og behagelig cord materiale, og et deilig fleece fòr i hetten og kragen.

Nytt av året er også flotte vinterstøvler, bla Kvitebjørn neopren støvel.

Ellers får vi selvsagt inn våre populære vinterjakker, vinterbukser og vinterdresser. HURRA! Nå kommer vinterdressene helt opp til størrelse 8 år, nettopp fordi dere ønsket dere dette!


Med TINY TROLLS vinterjakker, vinterbukser og vinterdresser får du med det lille extra:

Disse produktene er belagt med BIONIC-FINISH®ECO – naturlig vannavstøtende

BIONIC-FINISH®ECO

BIONIC-FINISH®ECO er en miljøvennlig impregnering som også beskytter plagget slik at skit og smuss ikke fester seg så lett i ytterstoffet. Dette er en stor fordel for barnetøy. Det bidrar også til at plagget lettere holdes rent.

BIONIC-FINISH®ECO er den nyeste teknologien for å behandle produkter økologisk så de blir vannavvisende, ved å etterlikne naturen. Dette resulterer i en vannavstøtende overflate som fungerer akkurat som for eksempel fjærene til en fugl. I tillegg til å imitere naturens vannavstøtende strukturer, gir BIONIC-FINISH®ECO også vannavstøtende egenskaper uten å inneholde fluorkarboner – akkurat slik naturen gjør. Denne miljøvennlige løsningen frigjør ikke fluororganiske sammensetninger i atmosfæren, og gir dermed også våre barn en bedre fremtid.

Hvordan hjelper BIONIC-FINISH®ECO ditt barn?

Når du kjøper våre ytterplagg belagt med BIONIC-FINISH®ECO, kan du som forelder være trygg på at barnet ditt er omgitt av materialer uten skadelige stoffer som fluorkarboner og formaldehyder. BIONIC-FINISH®ECOs gode vannavvisende egenskaper, beskytter barnet ditt ekstra godt mot vær og vind.

https://www.rudolf.de/en/technology/bionic-finish-eco/

 

Så her er det bare å gjøre seg klar, dette kan du ikke gå glipp av♥

Copyright © 2020