Sjøtrollet Sjøstøvel 29-35 (2020)

kr 199,00 Vanlig pris kr 299,00
På lager
Only %1 left
SKU
TT20003-20

Sjøtrollet Sjøstøvel er en sikker vinner i barnehagen, året rundt. Lekent design med våre søte små troll i reflex. 2 par såler følger med; 1 par ullsåler til kjølige dager, 1 par Memory Foam såler til varmere dager


Sjøtrollet gummistøvel er en sikker vinner i barnehagen!

Lekent design med våre søte små troll i reflex. Sjøtrollet har grov såle med kraftig mønster som sitter godt i ulendt terreng. Snøring i front som et klassiske design.

2 par såler følger med; 1 par ullsåler til kjølige dager, 1 par Memory Foam såler til varmere dager.

Behagelig romslig lest som sørger for glade føtter. Modellen har god passform, og hele støvelen er laget av naturgummi - et elastisk, slitesterkt og vanntett materiale. Innleggssålene kan tas ut for enkel tørking. Gummistøvler bør være opptil 2 cm større enn barnets fot, for plass til ekstra sokker og innersåler.

Kombiner med Mummitroll regndress, Rumpetroll regnvotter og Vanntroll sydvest, for et komplett antrekk til regnfulle dager!

TIPS: Mål barnets fot og velg en støvel som er ca 2cm større enn barnets fot. Gummistøvler bør være opptil 2 cm større enn barnets fot, for plass til ekstra sokker og innersåler. 

målskjema
   
 • 1 - Livvidde - måles i midjen
 • 2 - Innerbenslengde
 • 3 - Brystvidde - Målt under armen 
 • 4 - Armlengde - Målt fra skulderpunkt (mål. fra knoken på skulderen og ned til håndleddet.
 • 5 - Armlengde - Målt fra nakkepunkt. Mål fra knoken i nakken bak og følg kroppen til håndleddet. 
 • 6 - Full lengde bak - Måles fra knoken i nakken og ned for å illustrere plaggets lengde.
 • 7 - Full lengde - Målt fra topp skulder
 • 8 - Benlengde - fra liv til ankel
 • 9 - Skostørrelse

Hele mål - Hele veien rundt

Halvt mål - Hele veien delt på to

     

Livvidde i mål med elastikk - Når det finnes elastikk i livet oppgis livmålet i to mål; ett hvor man måler plagget som det er uten å dra for å benytte elastikken. Det andre målet taes i strukket tilstand. Dette målet kalles: Liv vidde strukket. Liv vidde strukket er for å få en fornemmelse av hvor mange fasonger plagget vil passe.

Hvordan måle foten

Plasser foten på ett ark. Sett merke der hælen begynner å tåen slutter, og mål avstanden mellom merkene. Det er viktig at du måler begge føttene, ofte er den ene foten litt lengre så bruk alltid målet fra den største foten når du velger størrelse på sko. Når du velger sko til barnet ditt bør du velge en størrelse som er ca. 1,5 cm større enn foten. Gummistøvler og vinter sko kan gjerne være 2 cm større slik at det er plass til ekstra såle og tykkere sokker.

Laget av naturgummi
2 uttakbare innleggssåler
Enkle å ta på med hempe
PVC-fri

Skoene tørkes av med en fuktig duk etter behov. Unngå å tørke støvler i solen, da gummien vil tørke ut. Skulle støvlen få et gråhvit belegg er dette naturgummi som "svetter". Ved å påføre silikonspray på en ren støvel vil den bli like fin igjen

Copyright © Elements Production AS