Om Tiny Trolls of Norway

Tiny Trolls of Norway designer og utvikler eksepsjonell utendørsbekledning for barn i alderen 1-8 år. Våre produkter består av høyere kvalitet og god funksjonalitet, med fokus på foreldres ønsker og barnas behov og velvære.

Vi har over lang tid hatt et tett og nært samarbeid med foreldre, med barn i barnehage, der vi har «kastet ball» sammen og fått gode innspill fra dem – så vi har med andre ord tatt oss god tid for å kvalitetssikre hvert eneste element fra A til Å.

Vårt største ønske er at merkevaren skal være med på å motivere og engasjere barn til mer utendørslek i natur. Foreldre skal ikke måtte bekymre seg over sikkerheten og funksjonene til barnas utendørsbekledning, og barna skal føle seg motivert og komfortabel ved å bruke våre produkter.

Vi ønsker med andre ord å videre bringe en filosofi om at sosial lek i naturens omgivelser er med på å utvikle lykkelige og sunne barn. Håper du liker våre kolleksjoner like godt som vi gjør! Vår butikk & nettbutikk er sjarmerende, med en nostalgisk atmosfære. Tiny Trolls of Norway er konseptet for kunder som søker det lille ekstra for sine barn ♥

Ta gjerne kontakt for henvendelser eller andre forespørsler på: kundeservice@tinytrollsofnorway.com Vi garanterer den beste service, velkommen til en hyggelig handel!

Copyright © Tiny Trolls of Norway