Allergivennlige barneklær i bambus

Allergivennlig body i bambus

Tiny Trolls er opptatt av å lage klær som er behagelige for alle, også de med allergi. Derfor har vi utviklet klær som er ideelle for barn med sensitiv hud.

Superundertøy for barn med allergi

Gulliver superundertøy er spesielt utviklet til småtroll med sensitiv hud.

Barn med atopisk eksem synes det er veldig ubehagelig å ha på seg ullundertøy, da fibrene i ull skraper mot huden og fremprovoserer kløe. Barn som er plaget med eksem og kløe, reagerer også på fuktighet. Kløe og sårhet kan forverres hvis huden blir klam. Det er derfor en fordel å ha et plagg innerst mot huden som absorberer fukt effektivt bort fra kroppen.

Gulliver Superundertøy er laget i mykt polyester og er komfortabelt å ha på seg, også ved høy aktivitet.

Sønnen min på 2 år har atopisk eksem, og når han fikk på seg Gulliver Superundertøy ville han ikke ta det av seg. Det er både mykt og godt å ha på seg og klør ikke

Tiny Trolls mamma til en jente på 6 år og en gutt på 2,5 år.Jofrid Kristin Egilsdatter Danielsen

Bukse og genser i myk bambusviskose

Tiny Trolls har også utviklet Knerten-og Blopp-serien; bukse, genser, onepiece, hals og lue som er laget av bambusviskose. Klærne føles silkemyke mot huden og er ideelle for barn med sensitiv hud. Bambusviskose føles varmende i kulden og kjølende i varmen, og kan derfor brukes året rundt til alle slags aktiviteter.

Knerten-og Blopp-klærne virker temperaturregulerende ved at de effektivt absorberer fukt vekk fra huden og tørker fort. Derfor oppleves disse klærne svært komfortable når barnet er i aktivitet og blir svett.

I Tromsø er det surt og kaldt hele året, så vi trenger klær som holder barna varme og tørre året gjennom. Det har vi funnet i Tiny Trolls. Klærne er svært slitesterke og holdbare

Tiny Trolls mamma til en gutt på 3 år og en gutt på 8 måneder. Tine Venes

Ofte er barn med atopisk eksem varme av seg. Tilpass derfor påkledning utfra vær, årstid og temperatur. Vi anbefaler å kle på alle småtroll etter lag-på-lag-prinsippet. Flere tynne lag er bedre enn få tykke lag.

For barn med allergi og sensitiv hud, anbefaler vi at du vasker nye klær med parfymefritt vaskemiddel før bruk. Vi anbefaler også at du ikke bruker skyllemiddel.

Klærne fra Tiny Trolls har god kvalitet, utseende og komfort, og barna gir tilbakemelding på at de har lyst til å bruke klærne

Tiny Trolls mamma Jofrid Kristin Egilsdatter Danielsen

Allergivennlig, vendbart ullsett

Gullfuglen-serien er en nyhet for deg som har barn som ikke tåler ull eller har sensitiv hud. Vi tilbyr vendbart ullsett, balaclava og hals som er laget av 100% merinoull på utsiden og 100% bambusviskose på innsiden. Dette gjør at du får et varmere ullplagg uten at huden er i direkte kontakt med ull. Vi har også body og bukse med innside bambus og utside ull, som ikke er vendbar.

Ull til barn

Ull er det aller beste til kalde dager, og varmer selv i fuktig tilstand. Derfor er dette et unikt tilbud til allergikere og barn med sensitiv hud. For å sørge for at huden ikke kommer i kontakt med ull, er også alle kanter på Gullfuglen-produktene våre laget av bambus. Med Gullfuglen-produktene får barna allergivennlige klær, samtidig som de får den unike varmen som bare ull kan gi. Så om du ikke har skutt gullfuglen før, har du muligheten nå!

Copyright © 2021