Allergivennlig

Allergivennlige produkter

Tiny Trolls er opptatt av å lage klær som er behagelige for alle, også de med allergi. Derfor har vi utviklet klær som er ideelle for barn med sensitiv hud.

Superundertøy for barn med allergi

Gulliver superundertøy er spesielt utviklet til småtroll med sensitiv hud.
Barn med atopisk eksem synes det er veldig ubehagelig å ha på seg ullundertøy, da fibrene i ull skraper mot huden og fremprovoserer kløe. Barn som er plaget med eksem og kløe, reagerer også på fuktighet. Kløe og sårhet kan forverres hvis huden blir klam. Det er derfor en fordel å ha et plagg innerst mot huden som absorberer fukt effektivt bort fra kroppen.
Gulliver Superundertøy er laget i mykt polyester og er komfortabelt å ha på seg, også ved høy aktivitet.

Sønnen min på 2 år har atopisk eksem, og når han fikk på seg Gulliver Superundertøy ville han ikke ta det av seg. Det er både mykt og godt å ha på seg og klør ikke
Tiny Trolls mamma til en jente på 6 år og en gutt på 2,5 år. Jofrid Kristin Egilsdatter Danielsen

Bukse, genser, shorts, t-shirt, lue og hals i myk viskose av bambus
Tiny Trolls har også utviklet Knerten-og Blopp-serien; bukse, genser, shorts, t-shirt, lue, hals og onepiece som er laget av viskose av bambus. Klærne føles silkemyke mot huden og er ideelle for barn med sensitiv hud. Viskose av bambus føles varmende i kulden og kjølende i varmen, og kan derfor brukes året rundt til alle slags aktiviteter.

Knerten-og Blopp-klærne virker temperaturregulerende ved at de effektivt absorberer fukt vekk fra huden og tørker fort. Derfor oppleves disse klærne svært komfortable når barnet er i aktivitet og blir svett.

I Tromsø er det surt og kaldt hele året, så vi trenger klær som holder barna varme og tørre året gjennom. Det har vi funnet i Tiny Trolls. Klærne er svært slitesterke og holdbare
Tiny Trolls mamma til en gutt på 3 år og en gutt på 8 måneder. Tine Venes

Ofte er barn med atopisk eksem varme av seg. Tilpass derfor påkledning utfra vær, årstid og temperatur. Vi anbefaler å kle på alle småtroll etter lag-på-lag-prinsippet. Flere tynne lag er bedre enn få tykke lag.

For barn med allergi og sensitiv hud, anbefaler vi at du vasker nye klær med parfymefritt vaskemiddel før bruk. Vi anbefaler også at du ikke bruker skyllemiddel.

Klærne fra Tiny Trolls har god kvalitet, utseende og komfort, og barna gir tilbakemelding på at de har lyst til å bruke klærne
Tiny Trolls mamma Jofrid Kristin Egilsdatter Danielsen

Pannekaka undertøysett i viskose av bambus, er enda en NYHET! Pannekaka er et super mykt og komfortabelt sett, perfekt for barn med sensitiv hud. Produkter i viskose av bambus er slitesterke og fuktabsorberende, ideelt å ha innerst mot kroppen.

Copyright © Elements Production AS